Clicky

Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk

Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk

 
U bent hier: Liefde >> Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk

Dit is "Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk", het laatste van zes hoofdpunten in een betoog over het homohuwelijk. Het volledige betoog vind je hier.

Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk - Punt Zes
Daarom zou de wet het natuurlijke huwelijk moeten bevorderen en geen mogelijkheid moeten bieden voor een door de regering ondersteund homohuwelijk of -partnerschap.

Ik heb een betoog gehouden voor de voordelen van het natuurlijke huwelijk en de vernietigende gevolgen van het homohuwelijk. Als je nog steeds niet overtuigd bent, denk hier dan eens over na: Hoe zou de maatschappij er uit zien als iedereen trouw in natuurlijke huwelijken zou leven? Dat zou leiden tot een drastische afname in criminaliteit, uitkeringen, abortussen en kindermisbruik. Maar wat zouden de gevolgen zijn als iedereen trouw in homohuwelijken zou leven? Het zou niet alleen het einde van de maatschappij betekenen, maar ook het einde van het menselijke ras zelf. Hoewel een universele homoseksualiteit natuurlijk nooit het geval zal zijn, kunnen deze twee vragen ons wel helpen realiseren dat deze twee soorten relaties nooit aan elkaar gelijk gesteld kunnen worden, omdat zij niet even voordelig zijn.

Eenvoudig gezegd is het zo dat homoseksualiteit noch voor individuen noch voor samenlevingen goed is. En hoewel het onmogelijk is voor regeringen om elk negatief gedrag te verbieden, kunnen zij zich wel degelijk onthouden van het bevorderen van negatief gedrag. Onze regering zou op zijn minst homoseksueel gedrag en het homohuwelijk niet moeten ondersteunen.

Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk
Het huwelijk is al moeilijk genoeg in onze oversekste cultuur. De media adverteert de "snelle bevrediging" en bespot het ideaal van het natuurlijke huwelijk, en dat maakt het moeilijker voor stellen om zich volledig aan elkaar te wijden of om dat te blijven doen. Het laatste dat we nodig hebben is de extra bemoediging die de wet geeft aan dergelijk vernietigend gedrag.

De conclusie over het homohuwelijk volgt uit het betoog dat we hier hebben gehouden. Maar waarom zouden we niet tevreden kunnen zijn met de compromis van het "geregistreerd partnerschap"? Omdat dat nog steeds een ondersteuning van de overheid en financi´┐Żle voordelen biedt voor destructief gedrag. Het manipuleren van de verwoording verandert niets aan de feiten. Het hernoemen van een slechte wet zal de negatieve gevolgen van die wet niet verzachten.

Lees Verder!

Met dank aan Correct, not Politically Correct, oftewel Correct, niet Politiek Correct, door Frank Turek. Bezoek voor meer informatie (in het Engels) www.impactapologetics.com.


Vind jij deze informatie nuttig? Help ons dan door deze met anderen te delen met behulp van onderstaande social media knoppen. Wat zijn social media?
Volg ons:


English  
Social Media
Praat over ons:

Volg ons:


Populaire Kwesties

Landen met het Homohuwelijk
Het Natuurlijke Huwelijk
Acceptatie van Homoseksualiteit
Argumenten voor het Homohuwelijk
Nadelen van het Homohuwelijk
Het Debat over het Homohuwelijk
Het Homohuwelijk in de Wet
De Conclusie over het Homohuwelijk
Homoseksualiteit en Gezondheid
Bronnen Voor Verder Onderzoek

Bestaat God Wetenschappelijk?
Bestaat God Filosofisch?
Is De Bijbel Waar?
Wie Is God?
Wie Is Jezus?
Welke Religie?
Hoe Kan Ik Met God Groeien?
Levensproblemen
Herstel
 
 
 
Zoek
 
Add Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk to My Google!
Add Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk to My Yahoo!
XML Feed: Bevorderen van het Natuurlijke Huwelijk


Liefde Thuispagina | Over Ons | FAQ | Sitemap
Copyright © 2002 - 2018 AllAboutLove.org, Alle Rechten Voorbehouden.