Clicky

Nadelen van het Homohuwelijk

Nadelen van het Homohuwelijk

 
U bent hier: Liefde >> Nadelen van het Homohuwelijk

Dit is "Nadelen van het Homohuwelijk," het derde deel van het vierde van zes hoofdpunten in een betoog over het homohuwelijk. Het volledige betoog vind je hier.

Nadelen van het Homohuwelijk - Het Schaadt Heteroseksuelen
Homoseksuele activisten stellen de volgende vraag: "Hoe kan een door de overheid gesteund homohuwelijk jou schaden?" De meeste conservatieven zijn niet in staat om deze vraag te beantwoorden, maar het is helemaal niet zo moeilijk om de volgende negatieve gevolgen voor alle mensen in te schatten:

  1. De inkomstenbelasting zal toenemen om te compenseren voor de belastingvoordelen die homoseksuele stellen nu genieten en om de sociale kosten te kunnen betalen die het gevolg zijn van een toename in het aantal buitenechtelijke kinderen. Getrouwde stellen hebben altijd al financiŽle voordelen gehad, omdat zij kinderen voortbrengen en voor hen zorgen. Waarom zouden homoseksuele stellen diezelfde voordelen moeten hebben als mannen en vrouwen die kinderen grootbrengen? Daarnaast heeft het bieden van financiŽle prikkels voor homoseksuele verbintenissen een tweevoudig averechts effect. Ten eerste wordt destructief gedrag op deze manier door belastingbetalers gesubsidieerd. Ten tweede draait de belastingbetaler op voor de toegenomen medische en sociale kosten, die het gevolg zijn van dat gedrag.

  2. Belastingen ten bate van sociale zekerheid zullen toenemen (of uitgekeerde bedragen zullen afnemen) om de uitkeringen aan homoseksuele "weduwen" en "weduwnaars" te kunnen betalen.

  3. Ziektekostenpremies zullen toenemen om te compenseren voor de hogere kosten voor gezondheidszorg die samengaan met homoseksueel gedrag (bijvoorbeeld AIDS, darmkanker, hepatitis en andere ziekten) die waarschijnlijk zullen toenemen als gevolg van het homohuwelijk. Ziektekostenpremies zullen nog verder toenemen als verzekeringsmaatschappijen verplicht worden om vruchtbaarheidsbehandelingen voor lesbische stellen te vergoeden (er zal vast wel ooit een rechtbank zijn die dit zal besluiten!).

  4. FinanciŽle arbeidsvoorwaarden voor werknemers zullen verslechteren omdat er nu ook geld besteed moet worden aan de zorg voor de partners van homoseksuele werknemers. Dat geld moet ergens vandaan komen, en dat geld komt dus inderdaad uit de zak van de andere mensen - getrouwde stellen met kinderen.

  5. Homoseksuele stellen zullen een legale voorkeur krijgen in adoptiezaken omdat zij zelf niet in staat zijn om kinderen te krijgen. Met andere woorden, homoseksuelen zullen niet gelijke rechten worden verleend, maar een soort "super rechten" - rechten die voorrang zullen hebben over jouw rechten als burger. Het is tragisch dat kinderen als trofeeŽn zullen worden behandeld, die homoseksuele relaties verder zullen sanctioneren.

  6. Jouw kinderen zullen geÔndoctrineerd worden, met of zonder jouw toestemming, om homoseksueel gedrag en het homohuwelijk te accepteren als het morele en sociale equivalent van heteroseksueel gedrag en het heteroseksuele huwelijk (we zien dat in de openbare scholen al gebeuren).

  7. Op je werkplek zal men jou op eenzelfde manier proberen te indoctrineren met hetzelfde doel - en als je weigert, dan zul je of je baan verliezen of als een slechte "teamspeler" beschouwd worden. (Op veel plaatsen wordt al een "diversiteitstraining" gegeven, een fenomeen dat steeds grootschaliger zal plaatsvinden).

  8. Je kerkgemeente zal gedwongen worden om homoseksuelen aan te nemen en om nieuwe draconische regels te volgen die homoseksualiteit opdringen. In Massachussets in de Verenigde Staten sloot een Katholiek adoptiebureau (een liefdadigheidsinstelling) onlangs de deuren, omdat zij kinderen niet bij homoseksuele stellen wilde onderbrengen zoals de staat vereiste. Deze nieuwe regel was het directe resultaat van het door de staat gesteunde homohuwelijk. Tolerantie zal eenrichtingsverkeer worden - jij moet homoseksualiteit tolereren en zelfs bevorderen, terwijl homoseksuele activisten jouw standpunten niet hoeven te tolereren.

  9. Vrijheid van meningsuiting en religie zal worden beperkt omdat oppositie tegen homoseksualiteit gecriminaliseerd wordt door dit als "haatzaaierij" aan te merken (zoals bijvoorbeeld in Canada en Zweden gebeurt). Dit zou religieuze mensen, die onterecht denken dat ze zich niet met politiek moeten bezighouden, moeten doen ontwaken. Politiek heeft gevolgen voor de manier waarop jij je godsdienst kan en mag uitoefenen! Na de wettelijke goedkeuring van het homohuwelijk zal het nergens lang duren voordat je beboet of opgesloten wordt als je tegen homoseksualiteit bent. Men zal mensen met religieuze morele overtuigingen nog slechter vinden dan racisten.

  10. De overheid en de invloed van de overheid op jouw leven zullen groeien als gevolg van de veranderingen die we zojuist hebben besproken. Dat is weer een andere reden waarom de progressieven van het homohuwelijk houden - het betekent een grotere rol voor de overheid. Ze zullen nog meer overheidsprogramma's in het leven roepen om de troep op te ruimen, die veroorzaakt is door de vernietiging van het gezin en ze zullen nog meer regelgeving doorvoeren om zich ervan te verzekeren dat hun nieuwe moraliteit van politieke correctheid op jou, je kinderen en je kergemeente wordt opgedrongen.
Deze negatieve gevolgen zijn daadwerkelijk significant, maar zoals we hebben gezien zullen de grootste gevolgen voor de toekomstige generaties zijn. Dat komt omdat het homohuwelijk de manier zal veranderen waarop toekomstige generaties over homoseksualiteit en over het huwelijk zelf zullen denken. En het is ironisch dat ook de homoseksuelen zelf hierdoor geschaad zullen worden.

Nadelen van het Homohuwelijk - Het Schaadt Homoseksuelen
Honderden jaren lang werd homoseksueel gedrag in een groot aantal Westerse landen slecht genoeg gevonden om het via wetten tegen sodomie te verbieden. Sinds het afschaffen van deze wetten, dat begon in de jaren '60, is de boodschap uitgezonden dat homoseksueel gedrag ineens niet slecht genoeg is om verboden te worden - we moeten het nu toestaan.

Dit is een significante verschuiving, maar het valt in het niet vergeleken met de complete omkeer in gedachten die het opdringen van het homohuwelijk voorstelt. Dit betekent immers dat sodomie nu zo goed word gevonden, dat we het moeten bevorderen - van verbieden, tot toestaan, tot bevorderen. Het homohuwelijk bevordert dus het overduidelijk foutieve idee dat homoseksueel gedrag net zo gezond en voordelig is als heteroseksueel gedrag. Dit schaadt niet alleen de samenleving, maar ook de homoseksuelen zelf. Hoe dan?

Gezien de serieuze gevolgen van homoseksueel gedrag voor de gezondheid, zijn we juist een liefdeloze maatschappij als we dit toestaan. We moeten proberen te voorkomen dat mensen zichzelf verwoesten, in plaats van hen aan te moedigen om zichzelf te verwoesten.

David Kupelian beschrijft dit goed in zijn boek The Marketing of Evil (oftewel De marketing van het kwaad):

ďWe zijn als maatschappij vergeten wat liefde is, omdat het ondersteunen en het rechtvaardigen van homoseksualiteit geen echte liefde is, net zoals het verheerlijken van drinken de alcoholicus niet helpt en net zoals het ophemelen van roken geen enkele longkanker kan genezen. . . De meest liefdevolle houding die anderen kunnen aannemen is niet het zonder meer mogelijk maken dat mensen aan zelfvernietigende en immorele aandrangen toegeven, maar het geduldig en krachtig oppositie voeren [tegen dergelijk gedrag].Ē60

Waarom voeren we dan niet geduldig, maar krachtig, oppositie tegen dergelijk gedrag? Omdat het veel gemakkelijker is om zonder kritiek de halve waarheden te accepteren die door homoseksuele activisten worden verspreid, en dan voor te wenden dat we mededogen voor hen hebben door hen te geven wat ze willen. Maar dat is geen echt mededogen. Jay Budziszewski stelt dat een oprecht "mededogen er toe leidt dat we de gevangene bezoeken, de alcoholicus droogleggen, het zwangere meisje voorbereiden op de komst van haar baby en de jonge homoseksueel aanmoedigen om een rein leven te leiden. Maar hoe veel gemakkelijker is het om de gevangene te vergeten, om de dronkaard een fles te geven, om de meid naar de abortuskliniek te sturen en de jongen te vertellen dat hij er maar aan moet toegeven. Een vals mededogen kost veel minder werk dan een oprecht mededogen.Ē61

Mensen raken ziek en beschadigd door ons vals mededogen dat homoseksualiteit bevordert. Een dergelijk vals mededogen verleidt niet alleen meer jonge volwassenen om met homoseksualiteit te experimenteren, maar maakt de worsteling nog moeilijker voor homoseksuelen die deze leefstijl graag achter zich willen laten. Zoals George Gilder opmerkt: "Sommige homoseksuelen . . . worden niet geholpen door de agressieve homoseksuele 'bevrijdingsbeweging' die hen graag openlijk en publiekelijk ten toon wil stellen, zodat zij door de homorechten-brigade geŽxploiteerd kunnen worden. Zij willen een rustig en productief leven leiden en zijn bedachtzaam genoeg om hun problemen niet aan anderen op te dringen."62 Het bevorderen van probleemgedrag is verre van barmhartig.

Homoseksuele activisten kunnen nu argumenteren dat wij suggereren dat wij weten wat het beste voor hen is. "Bewaar je mededogen maar voor jezelf. Ik wil mij gewoon zo gedragen!" zouden ze kunnen zeggen. Nou, jij mag je best zo gedragen, maar je moet niet verwachten dat de rest van de samenleving het zo maar goedkeurt. Dat zou liefdeloos zijn. Het bevorderen van homoseksualiteit middels een door de overheid ondersteund homohuwelijk schaadt niet alleen jou zelf, maar ook onze kinderen en ons land.

Lees Verder!

Met dank aan Correct, not Politically Correct, oftewel Correct, niet Politiek Correct, door Frank Turek. Bezoek voor meer informatie (in het Engels) www.impactapologetics.com.

60 David Kupelian, The Marketing of Evil, (Nashville, WND Books, 2005), pg. 37.

61 J. Budziszewski, What We Canít Not Know, (Dallas: Spence, 2003), pg. 190.

62 George Gilder, Men and Marriage, (Adler, 1986), pg. 74.


Vind jij deze informatie nuttig? Help ons dan door deze met anderen te delen met behulp van onderstaande social media knoppen. Wat zijn social media?
Volg ons:


English  
Social Media
Praat over ons:

Volg ons:


Populaire Kwesties

Argumenten voor het Homohuwelijk
Homoseksueel Gedrag
De Conclusie over het Homohuwelijk
Landen met het Homohuwelijk
Tegen het Homohuwelijk
Het Homohuwelijk in de Wet
Acceptatie van Homoseksualiteit
Gelegaliseerd Homohuwelijk
Het Natuurlijke Huwelijk
Bronnen Voor Verder Onderzoek

Bestaat God Wetenschappelijk?
Bestaat God Filosofisch?
Is De Bijbel Waar?
Wie Is God?
Wie Is Jezus?
Welke Religie?
Hoe Kan Ik Met God Groeien?
Levensproblemen
Herstel
 
 
 
Zoek
 
Add Nadelen van het Homohuwelijk to My Google!
Add Nadelen van het Homohuwelijk to My Yahoo!
XML Feed: Nadelen van het Homohuwelijk


Liefde Thuispagina | Over Ons | FAQ | Sitemap
Copyright © 2002 - 2017 AllAboutLove.org, Alle Rechten Voorbehouden.